ANKARA / KEÇİÖREN - Fetih Anadolu Lisesi

OSMAN TURAN KASAPGİL - OKUL MÜDÜRÜ

1987 yılında Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi  Fizik Eğitimi Anabilim Dalı´ndan mezun olmuştur.

Sırasıyla;

-Kırklareli Babaeski Büyükmandıra Lisesi´nde fizik öğretmenliği,

-Ankara Altındağ´da Ankara Anadolu Lisesi´nde fizik öğretmenliği ve müdür yardımcılığı,

-Ankara Çankaya´da Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesi´nde müdür yardımcılığı,

-Ankara Çankaya´da Atatürk Lisesi müdür yardımcılığı,

-Ankara Mamak´ta Şehit Nuri Pamir Anadolu İmam Hatip  Lisesi´nde okul müdürlüğü görevinde bulundu.

06/07/2021 tarihinden itibaren okulumuzda okul müdürü olarak göreve başlamıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Sevgili Öğrencilerim;

Türkiye´nin geleceğinde ben de varım diyen öğrencilerimizi okula bekliyoruz.Temizlik-Güvenlik-Disiplinli çalışmanın beraberinde getireceği başarıyı hep birlikte yakalamak için çalışacağız. Aile, okul idaresi ve öğretmenlerle birlikte eğitim ve öğretim programlarının kazanımlarına ulaşmaya çalışacağız.

Osman Turan KASAPGİL