ANKARA / KEÇİÖREN - Fetih Anadolu Lisesi

Yeni eTwinning Projemiz 'My Green World'

Okulumuz biyoloji öğretmeni Seda Özbek ile 9 ve 10.sınıf öğrencilerimiz yeni eTwinning projelerinde çalışmalarına başladılar.

Uluslararası ortaklı projemizde öğrencilerimiz, doğayı ve bitkileri inceleyerek çevre kirliliğinin önlenmesi konusunda çalışmalar yapabilecek, veri toplayabilecek ve bitkileri analiz edebilecektir. Proje süresi boyunca her ay doğal çevreyi korumak, enerji tasarrufu yapmak, bitki yetiştirmek, tohum topları tasarlamak ve bitki fizyolojisini anlamak için etkinlikler yapılacaktır. Proje boyunca öğrencilerimizle birlikte web 2.0 uygulamalarının kullanımı, afiş-logo tasarımları, doğada çekilen fotoğraflarla oluşturulan sergilerinin videoları ve e-masal ürünleri oluşturulacaktır.

26-02-202226-02-2022

Yayın: 03.03.2022 - Güncelleme: 03.03.2022 17:23 - Görüntülenme: 462