ANKARA / KEÇİÖREN - Fetih Anadolu Lisesi

Uluslararası eTwinning Projemiz ile Çalışmalarımıza Başladık

Okulumuz biyoloji öğretmeni Seda Özbek ve öğrencilerimizin katılımıyla, eTwinning projemiz 'STRATEGIC PLANNING AGAINST GLOBAL WARMING (STEM)' aralık ayı itibariyle çalışmalarına başlamıştır.

Projemizde Türkiye, Azerbaycan, Portekiz, Hırvatistan ve Arnavutluk'tan ortak okullar birlikte çalışacaklardır.

Bu projede öğrencilerimiz küresel ısınma sorununa karşı stratejik planlar sunabileceklerdir.

Böylece 21. yüzyıl analitik düşünce ve teknolojisinin STEM eğitimi amaçlarına uygun kullanımını geliştirebileceklerdir.

3 aylık programımızda her ay planlanan STEM aktiviteleri sunulacaktır.

Küresel ısınmayı önlemek için öğrencilerin işbirliği ile mühendislik adımlarını kullanarak tasarımları hazırlamaları sağlanacaktır.

Küresel ısınmanın nedenleri ve sonuçları konusunda Web 2.0 araçları ile çalışmalar yapılacaktır.

03-12-2021

Yayın: 03.12.2021 - Güncelleme: 03.12.2021 15:06 - Görüntülenme: 510